Telefon: +40215996100
Dă-ne like pe /PremiumLubricants
Protejează ce contează!

Despre noi

În România, de aproape două decenii, PREMIUM LUBRICANTS și-a început activitatea pe piață românească în anul 1999 că parte a grupului american Texaco sub denumirea de Texaco Lubricants România.

În anul 2002 odată cu fuziunea dintre Chevron și Texaco, Texaco Lubricants România a devenit parte a noii companii formate și și-a schimbat denumirea în Chevron România. În anul 2014 prin schimbarea modelului de business al Chevron Global Lubricants în întreaga Europă , Chevron România a devenit Premium Lubricants și este singurul distribuitor autorizat al produselor Chevron pentru România și Republica Moldova.

Tehnologia avansată a lubrifiantilor Texaco – brand parte a companiei Chevron – oferă performanță în întreaga Europă printr-o gamă largă de uleiuri de motor pentru autoturisme și camioane, împreună cu o gamă foarte largă de uleiuri pentru aplicații industriale. În present, cu peste o sută de ani experiență în Europa , gama lubrifiantilor auto și industriali , comercializată sub brandurile Texaco®, Chevron®, Havoline®, Delo®, HDAX® and Techron®, include uleiuri de transmisie, vaseline, uleiuri hidraulice, lichide de răcire, uleiuri pentru motoare pe gaz, uleiuri pentru turbine, uleiuri pentru transmisii industriale și compresoare etc.